קפה מדע מאי 2019

​תחזיות האו"ם וה- oecd צופות כי עד שנת 2050 אוכלוסיית העולם תצרוך עד פי 2 יותר מזון.

וכבר כעת חוקרים מנסים למצוא מקורות מזון חלופיים לאוכלוסיית העולם.

האתגר הגדול העומד בפני האנושות הוא ייצור מספיק מזון לבני האדם תוך שמירה על כדור הארץ.

האם ניתן לאכול בריא ולהפחית את הפגיעה בכדור הארץ?

בהרצאה נכיר מגמות עולמיות שונות להתמודדות עם אתגר המזון, נלמד על טכנלוגיות מתקדמות ועתידניות ונקבל כמה רעיונות אותם נוכל ליישם ברמה הקהילתית.